Ugrás a tartalomra
Tudásunk

Know-how

A know-how oldalunkon áttekintést kaphat szakértelmünkről, valamint választ kaphat az Ön minőségbiztosítási feladatainak megvalósításával kapcsolatos kérdéseire a kalibrálás, a mérőeszköz kezelése, a minősítés és a validálás területén.

A metrológiai szolgáltatások egyik vezető vállalataként t a szolgáltatások széles skáláját kínáljuk egyetlen forrásból. Ez magában foglalja a kalibrálást, a mérőeszközök kezelését, a minősítést és a validálást. Sokéves tapasztalatunk és műszaki szakértőink szakértelme támogatja Önt a minőségbiztosításában, valamint a szabványoknak és irányelveknek való megfelelésben. Számos szakmai cikk, könyv és lexikon szolgál referenciaként és segédletként a GxP-szabályozott iparágakban végzett tevékenységekhez vagy olyan feladatokhoz, mint a vizsgálóberendezések ellenőrzése és kalibrálása.

Szakértőink számos kérdésre válaszolnak a kalibrálással, a mérőeszközök kezelésével, az akkreditálással, a minősítéssel és a validálással kapcsolatban.

Tudásközpont

Tudásközpontunkban szakértőinktől választ kaphat számos kérdésre a kalibrálás, a mérőeszközök kezelése, az akkreditálás, a minősítés és a validálás témakörében.