Ugrás a tartalomra

Elektromos és termodinamikai mérőberendezések javítása

A kalibrálás mellett a Testo Industrial Services a tesztberendezések és mérőműszerek megfelelő javítására is megoldást nyújt 

Ha a mérőberendezés kalibrálása előtt vagy közben hibát észlelnek a műszerben, a mért értékek a legtöbb esetben kívül esnek a megengedett tűréstartományon, és további mérésekhez nem használhatók. Mérlegelni kell, hogy javítást kell-e végezni, vagy szükség van-e új eszköz vásárlására. A Testo Industrial Services tanácsot ad Önnek a leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában. Fókuszunkban az elektromos és termodinamikai mérőműszerek javítása áll. Használja ki munkatársaink sokéves szakértelmét és tapasztalatát.

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • Szemrevételezés
  • Tisztítás
  • Funkcióteszt ellenőrzéssel
  • Javítás
  • Pótalkatrészek beszerzése
  • Garancia

Javítás és karbantartás

A javítási szolgáltatás tapasztalt munkatársainkkal való konzultációval kezdődik. A pótalkatrészek beszerzésétől a javításig és a végső kalibrálásig minden egyetlen forrásból történik. Saját raktárkészletünk különböző pótalkatrészek széles választékát tartalmazza, a komplett házaktól az egyes alkatrészekig. Kiterjedt nemzetközi hálózattal rendelkezünk a javítóalkatrészek beszerzésére is. A javítás során az egyes alkatrészek cseréjére törekszünk és nem a teljes cserére.

Bár sok gyártó megszüntette a régebbi méréstechnika javítását, a Testo Industrial Services továbbra is karbantartja és javítja mérőeszközeit. A gyártó garanciáján túl átvállaljuk az Ön elektromos és termodinamikai mérőeszközeinek javítását.

Competence Center Hamburg

A hamburgi telephelyen dolgozó munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az elektromos és termodinamikai méréstechnika javításában. A rendkívül összetett eszközökkel kapcsolatos kihívások nem ritkák szakértőink számára. Bízzon szervizcsapatunk szakértelmében. (korábban TMS GmbH)

Megbízható mérési eredmények biztosítása - kalibrálás

Mi vagyunk az Ön szakértői a kalibrálás és mérőeszközök kezelésében. . Akkreditált laboratóriumaink szinte minden mérendő mennyiséget lefednek, .és egyedülálló szolgáltatási portfóliót kínálnak Önnek. A gyártóktól függetlenül dolgozunk, így több szolgáltatást és nagyobb biztonságot kínálunk Önnek

Elektromos mérőberendezések kalibrálása alacsony frekvenciájú laboratóriumban

Elektromos kalibrálás

A szabványos elektromos mérőberendezések mellett kalibráljuk az Ön nagyfrekvenciás és kisfrekvenciás mérőberendezéseit, valamint EMC mérőeszközöket.

Merülőszondák kalibrálása a termodinamikai laboratóriumban

Termodinamikai mérendő mennyiségek

Olyan termodinamikai mérésekre specializálódtunk, mint a páratartalom, a hőmérséklet, a felületi hőmérséklet és a fényintenzitás.

Merülő tartályban történő kalibrálása a hőmérsékletmérő eszközöknek a termodinamikai laboratóriumban

Mérési paraméterek

Egyedülálló kalibrálási szolgáltatási portfóliónk és különböző paramétereink áttekintése.