Ugrás a tartalomra
Merülő tartály - hőmérsékletmérő eszközök kalibrálása a termodinamikai laboratóriumban

Kalibrálási paraméterek

Mi vagyunk az Ön szakértői a kalibrálás és a mérőeszközök kezelésében. Akkreditált laboratóriumaink szinte minden mérendő mennyiséget lefednek, és egyedülálló szolgáltatási portfóliót kínálunk Önnek a kalibrálástól a javításig.

Akkreditált kalibráló laboratóriumainkban megbízható mérési eredményeket biztosítunk. Szinte minden mért mennyiséget nagyon széles kalibrációs tartománnyal és a legkisebb mérési bizonytalansággal kalibrálunk. Márkától függetlenül dolgozunk, így több szolgáltatást és nagyobb biztonságot kínálunk Önnek.

Mérési paramétereink a következő területeket foglalják magukban:

Elektromos mérőberendezések kalibrálása alacsony frekvenciájú laboratóriumban

Elektromosság

A hagyományos elektromos mérőberendezések mellett kalibráljuk nagyfrekvenciás mérőberendezéseit is, az EMC méréstechnikára és a nagy pontosságú eszközökre szakosodtunk.

Merülőszondák kalibrálása a termodinamikai laboratóriumban

Termodinamika

A páratartalom, a hőmérséklet, a felületi hőmérséklet és a fényintenzitás mellett magas minőségi referenciaszabványokra specializálódott laboratórium.

Mechanikai változók kalibrálása

Mechanika

A nyomás, nyomaték, sebesség, forgásszög, erő és gyorsulás kalibrálására szakosodott labor ami szintén része a portfóliónknak.

Folyadékok, gázok, áramlás és térfogatáram kalibrálása az áramlási sebesség laboratóriumban

Áramlási sebesség

A mérendő mennyiség különlegessége a gáznemű és folyékony közegek, valamint az áramlás- és térfogatárammérők kalibrálása.

A vizsgáló- és mérőberendezések megfelelőségértékelésére vonatkozó kötelező döntési szabályok előnyösek a kalibrálás szempontjából

Dimenzionális

Magas szintű környezetszabályozás mellett a mérőállomásaink ideálisak az Ön mérési etalonjai, hosszmérői és minden további dimenzionális mérőműszerének kalibrálásához.

Kalibrálás szabadterű és túlnyomásos kamrában

Akusztika

A mérésen belül akusztikus mérőeszközök, például zajszintmérők, mikrofonok és dugattyúk kalibrálása történik.

Kalibrálás gázanalízis és egyéb kémiai elemzések területén

Analitika

A mérési portfólió magában foglalja a füstgáz, CO2 gáz, gázérzékelők, valamint gázszivárgás és hűtőközeg tesztelők kalibrálását.

Unser Know-how

Know-how

Tudásközpontunkban szakértőinktől választ talál a kalibrálással, a mérendő mennyiségekkel és a tesztberendezések kezelésével kapcsolatos számos kérdésre.