Ugrás a tartalomra

Helyszíni kalibrálás

Tesztberendezéseit és mérőeszközeit professzionális hozzáértéssel és nagy pontosságú berendezésekkel kalibráljuk az Ön telephelyén. Több mint 300 képzett technikus és mérnök áll az Ön szolgálatában egész Németországban.

Mi a Testo Industrial Services közvetlenül a partnereinknél helyszínen kalibrálunk, és itt is garantáljuk a több szolgáltatást és nagyobb biztonságot a teljes körű szolgáltatási portófliónkkal.

 • Nem tudja nélkülözni a tesztberendezését vagy mérőeszközét?
 • Szüksége van a tesztberendezés maximális rendelkezésre állására?
 • Rövid átfutási időre van szüksége?

​​​​Tesztberendezéseit közvetlenül a helyszínen, üzemeiben, klímakamráiban és próbapadjain, vagy mobil légkondicionált kalibráló laboratóriumaink egyikében kalibráljuk. Széles kalibrálási portfóliónkkal minden igényt kielégítünk. A standard hosszmérőeszközök kalibrálásától a speciális elektromos mérőeszközök kalibrálásán át a GMP-nek megfelelő kalibrálásig gyógyszerészeti környezetben. Átfogó szolgáltatásaink lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon követhető ISO/gyári kalibrálásokat, valamint DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti akkreditált kalibrálásokat végezzünk az Ön telephelyén.

Kalibrálás a mobil laboratóriumban közvetlenül a helyszínen

Mérőműszerek kalibrálása mobil laboratóriumunkban

Helyszíntől függetlenül a mobil kalibráló laboratóriumunk rendelkezésre áll minden hordozható mérőeszköz kalibrálására. A közvetlen kapcsolatnak köszönhetően a mobil kalibráló laboratóriumunk felszereltsége az Ön igényeihez alkalmazkodik:

 • Légkondicionált kalibrációs környezet
 • Nincs csomagolási és szállítási költség
 • A mobil kalibráló laboratóriumok egyedi felszerelése az Ön igényei szerint
 • Ideális nagyszámú teszteszközhöz és korlátozott helyekre
 • Rövid átfutási idő
Technikusaink közvetlenül az Ön rendszereinél dolgoznak

Próbapadok és helyhez kötött berendezések kalibrálása

A biztonságos folyamatokhoz és eljárásokhoz olyan méréstechnikára van szüksége, amelynek pontossága és megbízhatóságan ellenőrzött. A rendszeres kalibrálás előfeltétele termékei és rendszerei minőségének. Mi a Testo Industrial Services-nél minden minőség releváns mérési pontot közvetlenül az Ön üzemeiben kalibrálunk.

 • Helyhez kötött berendezések kalibrálása GxP szabályozott környezetben
 • Próbapadok, motorpróbapadok, sebességváltó próbapadok, egyedileg kifejlesztett próbapadok, valamint környezeti szimulációs kamrák kalibrálása
 • Az összes minőség releváns mérési pont kalibrálása helyhez kötött rendszerein, pl. e-drive próbapad
Páratartalom mérő készülékek kalibrálása

Adatgyűjtő a környezeti feltételekhez

Átvállaljuk a páratartalom és hőmérséklet adatgyűjtők kalibrálását közvetlenül az Ön telephelyén, és így bizonyos előnyöket biztosítunk Önnek.

 • Nincs rögzítési hiányosság és állásidő
 • Nincs szállítási költség
 • Alacsony adminisztrációs ráfordítás
Technikusaink közvetlenül az Ön rendszereinél dolgoznak

Hőmérséklet- és klímakamrák teljesítményvizsgálata

Az adatgyűjtőkön és tesztpadokon felül, a kis hőmérsékleti kílmakamráktól kezdve a környezeti vizsgálatokhoz szükséges nagy klímakamrákig (pl. autóipar) mindent képesek vagyunk kalibrálni képzett technikusaink és mérnökeink segítségével közvetlenül az Ön telephelyén. 

 • Egyedi mérési pontok kalibrálása
 • A hőmérséklet-/klímakamrák teljesítményvizsgálata
 • További tulajdonságok ellenőrzése (pl. inhomogenitás, a kamrák stabilitása és a kamrákban lévő vizsgálati anyagra gyakorolt lehetséges hatások) 
Helyhez kötött gyógyszeripari gyártórendszer kalibrálása és dokumentálása

GMP-nek megfelelő kalibrálás

Annak érdekében, hogy metrológiai feladatait a GxP szabályozott környezetben is el tudja látni, több mint 4.500 referencia és mérőrendszer áll rendelkezésünkre, így szinte minden gyógyszerészetileg releváns mért változót lefedünk. Országszerte több mint 250 mérnökből, technikusból és szakmunkásból álló GxP szervizcsapatunk pontosan ismeri a vonatkozó szabványokat és specifikációkat, megfelelő tudástárral, berendezésekkel és személyzeti erőforrásokkal támogatjuk Önt, hogy csúcsidőben vagy hosszú távon segítsük Önt a kalibrálási feladatokban.

A mért paraméterek áttekintése az Ön helyszíni kalibrálásához

Elektromos mérőberendezések kalibrálása alacsony frekvenciájú laboratóriumban

Elektromos

A hagyományos elektromos mérőberendezések mellett kalibráljuk nagyfrekvenciás mérőberendezéseit is, az EMC méréstechnikára és a nagy pontosságú eszközökre szakosodtunk.

Merülőszondák kalibrálása a termodinamikai laboratóriumban

Termodinamika

A páratartalom, a hőmérséklet, a felületi hőmérséklet és a fényintenzitás mellett magas minőségi referenciaszabványokra specializálódott laboratórium.

Mechanikai változók kalibrálása

Mechanika

A nyomás, nyomaték, sebesség, forgásszög, erő és gyorsulás kalibrálására szakosodott labor ami szintén része a portfóliónknak.

Folyadékok, gázok, áramlás és térfogatáram kalibrálása az áramlási sebesség laboratóriumban

Áramlási sebesség

A mérendő mennyiség különlegessége a gáznemű és folyékony közegek, valamint az áramlás- és térfogatárammérők kalibrálása.

Hosszmérő készülékek kalibrálása a dimenzionális laboratóriumban

Dimenzionális

A mérési tartományaink kiemelten széleskörűek, a légkondicionált mérőállomásainkkal képesek vagyunk kalibrálni az Ön mérő etalonjait, mérőóráit, szögmérőit és egyéb mérőeszközeit.