Ugrás a tartalomra

Akkreditált kalibráló laboratórium

A Testo Industrial Services rendelkezik DIN EN ISO/IEC 17025:2018 akkreditációval, mint kalibráló laboratórium. A széleskörű akkreditációnk és átfogó szolgáltatási portfóliónk ígéretünk sarokköve: Több szolgáltatás, nagyobb biztonság.

A szabványok változása, az ügyfelek növekvő igényei és innovatív megközelítésünk azt jelenti, hogy folyamatosan fejlődünk. Már több mint 300 kalibrálási eljárásunkat akkreditáltuk a DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerint. A legmagasabb színvonalon kalibrálunk akkreditált laboratóriumainkban vagy az Ön telephelyén.

Kalibráló laboratóriumaink akkreditációs tanúsítványai

Több mint 300 akkreditált kalibrálási eljárásunkkal a kalibrálás egyik vezető szolgáltatója vagyunk.

A jártassági vizsgálatok szolgáltatójaként való akkreditációról szóló igazolás.

A jártassági vizsgálatok akkreditált szolgáltatójaként képesek vagyunk a DIN EN ISO/IEC 17043:2010 szabvány szerinti kalibráló laboratóriumok jártassági vizsgálatát elvégezni.

ISO 9001:2015 tanúsítás

Minőségbiztosítási szolgáltatóként a Testo Industrial Services nagyon magas követelményeket támaszt saját minőségével szemben. Az ISO 9001:2015-re való átállással ismét növelni tudtuk minőségünk színvonalát.

ISO 14001:2015 és ISO 50001:2018 szerinti tanúsítás

A Testo Industrial Services elkötelezett az energiával kapcsolatos teljesítmény és a környezeti hatások hosszú távú csökkentése mellett. Ennek során egy folyamatos fejlesztési folyamat keretében szeretnénk növelni az energiahatékonyságot. Környezetünk érdekében a DIN EN ISO 14001:2015 és a DIN EN ISO 50001:2018 szabványoknak megfelelő környezetvédelmi és energiagazdálkodási rendszert működtetünk.

Engedélyezett gazdasági szereplővé minősítés (AEO F)

A Testo Industrial Services az AEO F (vámügyi egyszerűsítések/biztonság) szerinti engedélyezett gazdasági szereplői minősítéssel rendelkezik. Az engedélyezett gazdasági szereplőként (AEO) való minősítés 2008. január 1-je óta az EU biztonsági koncepciójának lényeges eleme. A cél a folyamatos, nemzetközi ellátási lánc biztosítása a gyártótól a végfelhasználóig.

AEO

Unser Know-how

Know-how 

Tudásközpontunkban hasznos információka találhat szakértőinktől az akkreditációval és tanúsítással kapcsolatban.