Ugrás a tartalomra

Kalibrálás

A mérés- és kalibrálástechnika terén szerzett sokéves tapasztalata teszi a Testo Industrial Services-t ideális kalibrálási szolgáltatóvá. Teljes körű szolgáltatási koncepciónk tükröződik átfogó szolgáltatási portfóliónkban.

A növekvő minőségi követelmények és a szigorú előírások egyre több és magasabb követelményt állítanak az ipar minden területén. Az alkalmazott mérési technikák száma folyamatosan növekszik. A beérkező áruktól az értékesítés utáni szolgáltatásokig - a minőséggel kapcsolatos mérési feladatokat figyelemmel kell kísérni, dokumentálni kell, és megfelelő mérőeszközzel kell elvégezni. Ehhez nemcsak számos széles körben elterjedt szabványra van szükség, mint például az ISO 9000 sorozatra, hanem olyan iparág-specifikus szabványokra is, mint az IATF 16949 vagy az EU GMP irányelvei.

A tesztberendezések kezelése és a mérőműszerek kalibrálása jelentősen hozzájárul a gyártási minőség javításához. A méréstechnika területén teljes körű szolgáltatóként a Testo Industrial Services az ideális kalibrálási szolgáltató. Az ISO/gyári kalibrálások mellett DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti akkreditált kalibrálásokat is kínálunk. Szolgáltatási portófliónk több, mint 300 akkreditált kalibrálási eljárást tartalmaz a mérési paraméterek széles skáláján.

Növelje termékei minőségét és ezáltal ügyfelei elégedettségét a Testo Industrial Services-el!

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • A gyártás minőségének javítása
  • Selejtek és átdolgozás elkerülése
  • Szabványoknak, irányelveknek és tanúsítványoknak való megfelelés
  • Biztonság az auditokon

Kiemelkedő jellemzőink

  • Több mint 300 akkreditált kalibrálási eljárás
  • Széles szolgáltatási portfólió szinte minden mérési területen
  • Portfóliónk folyamatos fejlesztése
  • Kalibrálás márkától függetlenül

A szakértelem igazolása

Az akkreditált kalibrálások számos iparágban megköveteltek. A Testo Industrial Services rendelkezik DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti kalibráló laboratórium akkreditációval. Sokéves tapasztalatunkkal szigorú folyamatok és a legújabb szabványok szerint kalibráljuk mérőműszereit.

Kalibrálás laboratóriumainkban

Mérési területek

Akkreditált laboratóriumaink szinte az összes mérési területet lefedik, és egyedülálló portfóliót kínálnak Önnek a kalibrálástól a karbantartásig és javításig.

Kalibrálás a felhasználás helyén

Helyszíni kalibrálás

Nem tudja nélkülözni a mérőeszközét? Tesztberendezéseit közvetlenül üzemeiben, klímakamráiban és próbapadjain, telephelyén vagy mobil kalibráló laboratóriumaink egyikében kalibráljuk.

További szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatásunk a logisztika területén

Felvételi és kézbesítési szolgáltatás

Helyezze tesztberendezését biztonságos kezekbe. A helyszíni átvételtől a visszaszállításig. Tesztberendezését ideális körülmények között szállítjuk.

Elektromos és termodinamikai mérőműszerek javítása

Javítási szolgáltatás

A kalibrálás mellett elektromos és termodinamikai vizsgálóberendezések, mérőműszerek javítását is vállaljuk.

Helyhez kötött gyógyszeripari gyártórendszer kalibrálása és dokumentálása

Kalibráció kezelése

Támogatjuk Önt a kalibráláskezelő rendszerek bevezetésében és optimalizálásában a GxP által szabályozott területeken.

Huminator páratartalom generátor

Kalibráló berendezés

Akár laboratóriumban, akár üzemében, akár a helyszínen, a Testo Industrial Services kalibráló berendezéseivel helytől függetlenül elvégezheti kalibrálásait.

Unser Know-how

Know-how 

Itt hasznos tudásanyagot talál műszaki szakértőinktől a kalibrálás és a GxP által szabályozott területek témáiban. Érdemes megnézni.