Ugrás a tartalomra

Hírek cégünkről és az Ön iparágából

Szeretné tudni, hogy mit csinál jelenleg a Testo Industrial Services? Folyamatosan tájékoztatjuk Önt, például új szolgáltatásokról, akkreditációról vagy akár az Önt is érintő szabványváltozásokról.

News

04.04.2024

Új telephelyet nyitottunk Magyarországon!

Szeretettel üdvözöljük Magyar kollégáinkat a Testo Industrial Services Group csapatában.

Sajtó és vállalati információk

A sajtófelületünkön általános információkat, például adatokat, tényeket és számokat talál a Testo Industrial Services vállalatunkról, valamint képanyagot nyomtatási minőségben.

Vállalati információ

Itt megtalálja a vállalatunkkal kapcsolatos összes tényt, számadatot és adatot.

A Testo Industrial Services GmbH, a Testo SE & Co. KGaA, Németország egyik vezető metrológiai szolgáltatója. A Freiburg melletti Kirchzartenben székelő középvállalat teljes körű szolgáltatásokat nyújt a kalibrálás, a vizsgálóberendezések kezelése, a minősítés és a validálás területén. Mára már egész Európában kínáljuk szolgáltatásainkat. 2024-ben megalapítottuk magyarországi leányvállalatunkat.

A Testo Industrial Services GmbH-t 1999-ben alapították a vezető mérőműszergyártó Testo leányvállalataként Lenzkirchben. A teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalat több mint 300 kalibrálási eljárásra rendelkezik akkreditációval. Az átlagosan kétszámjegyű növekedéssel a szolgáltató cég alapítása óta a siker útján halad.

  • 7 leányvállalat: Spanyolország, Franciaország, Ausztria, Nagy-Britannia, Lengyelország, Magyarország és Svájc.
  • 8 helyen Németországban: Kirchzarten, Essen, Dachau, Winsen, Hamburg, Heidenheim, Mörfelden-Walldorf, Villingen-Schwenningen.

Testo Industrial Services Kft.     
Telephely: Budapest
Alapítás éve: 2024
Ügyvezető: Raimund Föhrenbacher
Cégvezető(k): Simon Knab, Farkas Márk

Több szolgáltatás, nagyobb biztonság ügyfeleink számára:
Minőségbiztosítási tanúsított és akkreditált szolgáltatóként országosan és nemzetközileg ismert ügyfelek számára dolgozunk. A siker elengedhetetlen alapja csapatunk képzettsége és személyes felelőssége. Ezért a második vállalati vezérelvünk a következő:

Több szolgáltatás, nagyobb biztonság a munkavállalóink számára:
Ez magában foglalja például a biztonságos munkahelyekért és a kiváló munkakörülményekért való társadalmi felelősségvállalást. Ugyanakkor minden egyes alkalmazott - a gyakornoktól az ügyvezető igazgatóig - nagymértékben felelős a saját munkaterületéért és a vállalat általános eredményéért.

Itt találja képeinket, valamint logóinkat nyomtatási minőségben.

Itt találja képeinket, valamint logóinkat nyomtatási minőségben.

Tovább a képekhez és logóhkoz