Ugrás a tartalomra

Mérőeszköz felügyelet a PRIMAS online segítségével - mobil hozzáférés a mérőeszközök adataihoz

A Testo Industrial Services internetalapú PRIMAS online mérőeszköz-kezelő rendszere támogatja a tesztberendezésekkel kapcsolatos követelmények biztosítását. A PRIMAS mobile segítségével bárhonnan és bármikor hozzáférhet mérőeszközeinek az adataihoz. 

Mindig szemmel tartja mérőeszközeit? Kalibrálták-e a berendezést és érvényesek-e a mért értékek? Működik-e a mérőeszköz a teljes mérési tartományban? 
 
A mérőeszközfelügyelet feladata, hogy pontosan ezeket a követelményeket biztosítsa és teljesítse. A PRIMAS online egyszerű és biztonságos megoldást kínál Önnek a vizsgálóberendezések felügyeletére, bármilyen szoftver telepítése nélkül. Tartsa szemmel az összes mérőeszközét, és mostantól egyetlen rendszerben kezelje az összes vizsgálóberendezés adatait. 

Ezenkívül minden vállalatnál elengedhetetlen a dokumentált mérőeszköz-kezelési rendszer. Így egy szisztematikusan dokumentált vizsgálóberendezés-menedzsmenttel a használt vizsgálóberendezések kiválasztása és funkcionalitása hiánytalanul ellenőrizhető, és minden minőségi követelmény biztosítható. 

Ingyenes regisztráció

Miért éri meg váltani?

 • Audit biztos 
 • Nincs szükség szoftver telepítésére 
 • Nincs helyhez és időhöz kötve, bárhonnan elérheti a felügyeleti rendszert 
 • Emlékeztető funkció a lejárati idő szerint 

Ezenkívül egy vállalatnál elengedhetetlen a dokumentált mérőeszköz-kezelési rendszer. A professzionális mérőeszköz-felügyelet ugyanis átláthatóan képes megjeleníteni a mérőeszközök hibáit és azok hatását a vizsgálati folyamatra. Így a szisztematikusan dokumentált mérőeszköz-menedzsmenttel a használt vizsgálóeszközök kiválasztása és funkcionalitása teljes mértékben dokumentálható, és a minőségi követelmények biztosíthatók. 

PRIMAS online

A PRIMAS online a szabványoknak megfelelő, internetalapú mérőeszköz-kezelő rendszer a vizsgálóberendezések kezelésére és felügyeletére. A PRIMAS online rendszerben helytől és időtől függetlenül, további szoftverek telepítése nélkül kezelheti vizsgálóberendezéseit. Az internetes böngészőn keresztül bármikor lekérdezheti, módosíthatja vagy létrehozhatja a vizsgálóberendezés adatait. A kalibrálási tanúsítványok és a vizsgálóberendezések törzsadatai világszerte és bármikor elérhetők minőségbiztosítási céllal. 

Használja ki a PRIMAS online mérőeszköz-kezelő rendszerünk számos funkcióját. A központi törzsadatok karbantartásától az egyéni értesítési szint meghatározásáig - a PRIMAS online segítségével történő érőeszköz-kezelés számos előnyt kínál Önnek. 

Örömmel nyújtunk Önnek betekintést a PRIMAS online rendszerbe. Egyeztessen még ma egyéni bemutató időpontot PRIMAS szakértőinkkel. 

Használja az ingyenes olvasói hozzáférést már most, és kapjon áttekintést vizsgálóberendezéseinek adatairól, valamint az összes letölthető dokumentumról: 

PRIMAS online regisztrációs oldal

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

 • A vizsgálóberendezések adatainak és dokumentumainak automatikus frissítése
 • Vizsgálóberendezéseinek és törzsadatainak központi kezelése egy rendszerben
 • Felhasználó-specifikus és egyéni hozzáférési jogok
 • Offline elérés: az adatok kényelmes elérése és módosítása PC-n a PRIMAS mobile segítségével.

Egy rendszer – számos funkció

A PRIMAS online lehetővé teszi, hogy a funkciók széles skáláját jelenítse meg egyetlen rendszerben. 

Tovább a súgóközpontba

PRIMAS mobile

A PRIMAS mobile a PRIMAS online ingyenes kiterjesztése, amely lehetővé teszi, hogy mobileszközön keresztül hozzáférjen a vizsgálóberendezés adataihoz és kalibrálási tanúsítványaihoz. A vizsgálóberendezés közvetlenül a felhasználás helyén beolvasható a meglévő adatok (pl. újrakalibrálási dátum, tanúsítvány, törzsadatok) előhívásához. Az esetleges rendellenességek azonnal tárolhatók az érintett vizsgálóberendezés digitális jegyzettömbjén, és később kényelmesen feldolgozhatók a számítógépen. 

Hogyan nyithatom meg a PRIMAS mobile-t az okostelefonomon? 
Rövid ismertető videónkban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érheti e a PRIMAS mobile-t okostelefonján. 

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

 • Mérőeszköz adatinak beolvasása funkció
 • A menet közben rögzített adatok automatikus szinkronizálása
 • Digitális jegyzettömb a fontos információk rögzítésére

Mérőeszköz-menedzsment IT-megoldásaink

Mérőeszköz-kezelés IT megoldás PRIMAS connect-el

PRIMAS connect

Az Ön webes szolgáltatása az automatizált adatlekérdezésekhez

Know-how Testo Industrial Services

Know-how

Tudásközpontunkban hasznos ismereteket talál a tesztberendezések kezelésével kapcsolatos szakértőinktől. Emellett webináriumainkon értékes tippeket adunk a PRIMAS online használatához, vagy megtanítjuk Önnek a mérés és a mérőeszköz-felügyelet fontos alapjait. 

Tudásközpont