Ugrás a tartalomra

Mérőeszközök kezelése a PRIMAS-szal

A PRIMAS holisztikus mérőeszköz-kezelési megoldásunkkal kezeljük és felügyeljük tesztberendezéseit, hogy biztosítsuk a mérőeszközökre vonatkozó követelményeket, valamint a hatályos szabványoknak és irányelveknek való megfelelést. 

A Testo Industrial Services mérőeszköz-kezelési megoldásai

Különböző irányelvek és szabványok írják elő, hogy a megbízható mérőeszköz-felügyelet és tesztberendezés-menedzsment elengedhetetlen a vállalatoknál. Ennek ellenére az adminisztrációhoz még mindig Excel-listákat használnak, ami nagy manuális munkaterhet eredményez. Ezenkívül a kalibrálási időközöket mindig be kell tartani, és a vizsgálóberendezések esedékességi időpontjait is be kell tartani. 

A PRIMAS mérőeszköz-kezelő rendszerünkkel mindezeket az adminisztratív erőfeszítéseket félreteheti: Kezelje vizsgálóberendezéseit, beleértve a kalibrálási jegyzőkönyveket is, auditálható módon, egyetlen rendszerben - szoftver telepítése nélkül. A PRIMAS rendszerrel mindig áttekintheti az összes releváns vizsgálóberendezés adatát, és az emlékeztető funkciónak köszönhetően soha többé nem felejti el a vizsgálóberendezések kalibrálásának esedékes időpontját. 

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • Mérőeszközei hely- és időfüggetlen felügyelete és kezelése
  • Nincs szükség szoftver telepítésére
  • Audit biztonság
  • Felhasználók hozzáférésének kezelése

Mérőeszköz-menedzsment IT-megoldásaink

Mérőeszköz-kezelő informatikai megoldásainkkal gyorsan és egyszerűen, további szoftverek telepítése nélkül kezelheti és felügyelheti vizsgáló- és mérőberendezéseit. Különböző megoldásokat kínálunk az Ön vállalatának minden igényéhez. Legyen szó a vizsgálóberendezések adataihoz való webalapú hozzáférésről, külső CAQ-rendszerekhez való kapcsolódásról vagy validált vizsgálóberendezés-kezelő rendszerekről, holisztikus vizsgálóberendezés-kezelésünkkel biztosítjuk az Ön minőségi követelményeit. 

Tesztberendezések kezelése PRIMAS online és mobil informatikai megoldásokkal

PRIMAS online & mobile

PRIMAS internet alapú mérőeszközkezelő rendszer – akár útközben is.

Tesztberendezések kezelése IT megoldás PRIMAS connect-el

PRIMAS connect

Az Ön webes szolgáltatása az automatizált adatlekérdezésekhez

💡Jó tudni

A PRIMAS-szal a Testo Industrial Services holisztikus megoldást kínál Önnek. A teljesen átfogó mérőeszköz-menedzsment az ügyfelek, a kalibrációs szolgáltatók, a beszállítók és a logisztikai partnerek közötti partnerségi együttműködésen alapul. A PRIMAS pontosan ezt garantálja Önnek, mivel a kalibrálás és a dokumentáció kezelése ideálisan összefonódik. Az integrált logisztikai megoldás és az egyszerűsített szervezés teszi teljessé mérőeszköz-felügyeleti megoldásunkat.

Know-how Testo Industrial Services

Know-how

Tudásközpontunkban hasznos információkat talál szakértőinktől a kalibrálással és a vizsgálóberendezések kezelésével kapcsolatban, vagy elmerülhet egy érdekes szakmai cikkben.