Ugrás a tartalomra
A hordozható kalibrátoraink a Pneumator, Thermator II és Huminator II

Kalibráló berendezés

Akár a laboratóriumban, akár a gyárakban vagy a helyszínen, a Testo Industrial Services hordozható hőmérséklet-, páratartalom- és nyomáskalibrátoraival időtől és helytől függetlenül végezheti el kalibrálását.

A kalibráló etalonokkal Ön maga is kalibrálhatja mérőműszereit. Így ellenőrizheti, hogy mérőeszközei megfelelnek-e a specifikációnak vagy a vonatkozó szabványnak. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan garantálni tudja a méréstechnika minőségét. A megbízható és pontos kalibráláshoz elengedhetetlen a megfelelő kalibrálóeszköz kiválasztása. Akár az Ön telephelyén, akár a műhelyében, a laboratóriumban vagy a mérő- és vizsgálóhelyiségben, a Testo Industrial Services biztosítja Önnek a kalibrálóberendezések megfelelő választékát. 

A Testo Industrial Services hordozható kalibrátorai az iparágak széles körében használhatók, például az élelmiszer- és autóiparban, valamint a gyógyszeriparban. 

Használja többfunkciós hőmérséklet-kalibrátorunkat, a Thermator II-t a hőmérséklet-érzékelők kalibrálásához. Huminator II nedvességgenerátorunk optimális kalibrátor a páramérő műszerek és adatgyűjtők ellenőrzéséhez. A Pneumator nyomáskalibrátorunk kalibráló eszközként és precíziós mérőműszerként is használható. Minden kalibráló etalonunk a legmodernebb méréstechnológiával készül. 

Profitáljon a DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerint akkreditált laboratóriumként szerzett többéves tapasztalatunkból. Szívesen támogatjuk Önt a megfelelő kalibrálóberendezés kiválasztásában az Ön vizsgálóberendezéséhez. 

Kalibrálóberendezéseink áttekintése

Multifunkciós hőmérséklet kalibráló Thermator II

Thermator II

Multifunkciós hőmérséklet kalibráló gyártófüggetlen hőmérséklet-érzékelők kalibrálásához

Páragenerátor Huminator II

Huminator II

Minden gyártó mérőműszereinek, szondáinak és adatgyűjtőinek egyszerű és pontos páratartalom-kalibrálásához

Nyomás kalibráló Pneumator

Pneumator

Nyomáskalibrátor és precíziós mérőműszer nyomás-, nyomáskülönbség- és nyomásmérésekhez