Ugrás a tartalomra

Huminator II

Egyszerű és pontos páratartalom-kalibrálás a Huminator II precíziós páratartalom-generátorral az Ön gyártófüggetlen páratartalom- és hőmérsékletmérő eszközei, érzékelői és adatgyűjtői számára, akár a helyszínen, akár a laboratóriumban.

A Huminator II egy kompakt és hordozható kalibrálórendszer a mérőműszerek gyártófüggetlen páratartalom-kalibrálásához. Rugalmasan használható különböző ipari és laboratóriumi feladatokhoz, ugyanakkor különböző szervizcélokra is használható, mobil vagy helyhez kötött állapotban. A nagyméretű, Ø 160 mm átmérőjű mérőkamra akár 5 szonda vagy logger párhuzamos kalibrálását is lehetővé teszi. Ugyanakkor az időalapú programozási funkció lehetővé teszi a kalibrálások széles körű automatizálását. Mérési programonként akár 10 páratartalom/hőmérséklet érték is automatikusan beállítható egymás után, a stabilitási idő pedig szabadon választható. A beépített referencia-szonda csökkenti az állásidőt és gyors újrakalibrálást tesz lehetővé. 

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • Széles hőmérséklet- és páratartalom-tartomány 5 °C és 50 °C között, valamint 5 %RH és 95 %RH között.
  • Gyors és intuitív kezelés az érintőkijelzőn keresztül
  • Stabil mért értékek a kamra szigetelésének és a magas tömítésű adapterlemeznek köszönhetően
  • Kivételes teljesítmény és nagy áteresztőképesség a folyamatos működés esetén
  • Szállítható a teljesen automatikus kamratér kiszellőztetésnek köszönhetően
  • Kompakt méret és könnyű súly

A Huminator II készülékkel a hőmérséklet és a páratartalom értékei egyszerre állíthatók be. A Peltier-elemek stabil, integrált hőmérséklet-szabályozást biztosítanak 5 és 50 °C közötti tartományban. A relatív páratartalom 5-95 %rh tartományban szabályozható. A beépített párásítónak és a szárító filternek köszönhetően a páratartalom értékei pontosan szabályozhatók. A folyamatos ellenőrzést a mérőkamrába beépített referenciaérzékelő végzi.

Huminator II felépítése és működése

A kétmennyiségű generátor működési elve

A Huminator II a kétmennyiségű generátor elve szerint működik. A kívánt páratartalom- és hőmérsékleti pontok egy sorrend programozásával automatikusan beállíthatók a készüléken. a kalibrációkat kétféle módon lehet kényelmesen elvégezni. Lehetőség van a beállítások módosítására közvetlenül a Huminator II készülék rezisztív érintőkijelzőjén, vagy a számítógépen rendelkezésre álló USB vagy Ethernet interfészen keresztül történő vezérlésre. 

Információk a Huminator II-ről

Itt találja a Huminator II páragenerátor műszaki adatait és kezelési útmutatóját, valamint a Huminator II páragenerátor prospektusát.