Ugrás a tartalomra

Pneumator

A nyomáskalibrátor és precíziós mérőműszer Pneumator mind helyhez kötött (laboratóriumban), mind mobil kalibrátorként használható nyomás-, nyomáskülönbség- és nyomásmérésekhez, és a legnagyobb pontosságot megbízható akkumulátoros működéssel kombinálja. 

A Pneumator rugalmasan használható kalibrátorként vagy precíziós mérőműszerként , mind helyhez kötött (laboratóriumban), mind mobil. Így a Pneumátor egyszerre szolgál referencia mérőeszközként (amelynek értékével a vizsgált mintát összehasonlítják) és nyomásátalakítóként. 4 típus közül választhat 1, 10, 100 vagy 1000 hPa nyomástartományban. Ezek a különböző üzemmódok állnak rendelkezésre: Kalibrálás, relatív és differenciális nyomásmérés, áramlásmérés és térfogatáram-mérés. Az erre a célra használt nyomáskülönbség-érzékelő teljesen kopásmentesen működik, hosszú távú stabilitással rendelkezik és túlterhelésbiztos. 

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • Legnagyobb pontosság az alsó Pa-tartományban és nagyfokú nullpont-stabilitás az automatikus beállítás révén
  • A nyomáskülönbség és a relatív nyomás gyors meghatározása
  • Programozható nyomási szekvenciák
  • Legmagasabb pontosság megbízható akkumulátoros működéssel
Nyomásmérők kalibrálása a  pneumator nyomáskalibrátorral

A Pneumator működése

A nyomáskülönbség-kalibrálás során nagy pontosságú mérőműszereket ellenőriznek. Ugyanakkor nyomáskalibrátorunk referencia mérőeszközként és nyomásjeladóként is szolgál Önnek. A belső szivattyú nyomásértékét rendkívül gyorsan és pontosan szabályozza. 

A nyomáskülönbség-mérések mellett a Pneumátor a relatív nyomás ellenőrzésére is optimális kalibrátor. Itt a Pneumátor pontossága különösen fontos a kis túlnyomások mérésének minősége szempontjából. Például a szigetelők esetében, amelyeknek a környező térhez képest bizonyos túlnyomással kell rendelkezniük ahhoz, hogy ne szennyeződjenek, a túlnyomások nagyobb mértékben relevánsak. 

Az orvosi területen a Pneumatornak van még egy döntő előnye. A nyomásmérésen kívül a légcsatornában az áramlás és a térfogatáram is ellenőrizhető az előforduló tisztatéri méréseknél, így biztosítva a mérés stabilitásával szemben támasztott magas követelményeket.

Információk a Pneumator-ról

Itt találja a műszaki adatokat és a kezelési útmutatót, valamint a Pneumator nyomáskalibrátor prospektusát.