Ugrás a tartalomra

Thermator II

Rugalmas hőmérséklet-kalibrálás a gyártófüggetlen infravörös mérőműszerek, hőkamerák, valamint levegő-, merülő- és felületérzékelők multifunkciós hőmérséklet-kalibrátorával, a Thermator II-vel. 

A Thermator II helyhez kötött vagy hordozható, többfunkciós hőmérséklet-kalibrátor, amely rugalmasan használható hőmérséklet-kalibrálások elvégzésére, így szervizcélokra, valamint ipari és laboratóriumi feladatokra egyaránt használható. Négy különböző üzemmódot biztosít a gyártófüggetlen hőmérséklet-érzékelők, hőmérők (érintéses mérés - felületi mérés - és érintés nélküli mérés), hőkapcsolók/termosztátok, ellenállás-hőmérők, hőelemek, infravörös mérőeszközök és hőkamerák kalibrálása számára. Könnyen válthat a fémtömb, a mikrofürdő, az infravörös és a felületi funkciók között. 

A mellékelt cserélhető tartozékokkal könnyen válthatja a Thermator II-t a kívánt üzemmódra. A kalibrátor egyszerűen kezelhető az érintőképernyőn keresztül. Ehhez előre definiált vagy saját programot használhat a kalibrálási folyamat vezérlésére.

 

Az Ön előnye: A mi kompetenciánk

  • Kalibrálási tartomány -35°C és 165°C között
  • Pontos szabályozás: Stabilitás <±0,005 °C
  • Programozza a hőmérsékleti szekvenciákat saját maga, vagy használja az előre beállított programokat
  • Optimalizált axiális és radiális homogenitás az Air Shield technológiával ellátott fémtömbnek köszönhetően
  • Helytől független vezérlés webes felületen keresztül
Thermator 2 felületi kalibráció

Helytől független vezérlés webes felületen keresztül

A fémtömb betét 3,5 mm, 4,5 mm és 6,5 mm átmérőjű érzékelők kalibrálásához használható (egyedi furatátmérő kérésre). Az újszerű Air Shield technológiának köszönhetően különösen nagy, ±<0,001...0,005 °C-os stabilitás és ±0,099 °C-os pontosság érhető el. Betétes hőcsatlakozást tesz lehetővé a fémtömb és a próbatest között. 

Thermator 2 mikrokalibráló fürdővel a merülő érzékelők kalibrálásához

Mikro kalibráló fürdő

A speciális formájú és méretű hőmérséklet-érzékelők, például merülőszondák kalibrálásához a mikrokalibráló fürdő az optimális megoldás. A merülő szondák közvetlen érintkezése a kalibráló folyadékkal nagyon jó hőátadást biztosít. A mágneses keverő fokozatmentesen változtatható vezérlése biztosítja a kalibráló folyadék állandó keverését, és így nagy mérési zónát hoz létre. Az érzékelőkosár a hőmérséklet-érzékelők védelmére szolgál. 

Thermator 2 infravörös betéttel infravörös mérőeszközök és hőkamerák kalibrálásához

Infravörös kalibrálás

A Thermator II infravörös betétet tartalmaz infravörös mérőeszközök és hőkamerák kalibrálásához. A mindösszesen 0,9994-es emissziós tényezőjével ez az optimális fekete test emitterrel. Ezt a felületi bevonat és a különleges aszimmetrikus forma teszi lehetővé. Az infravörös betét belsejében van egy további lyuk a hüvelyben, amely lehetővé teszi a hőmérséklet külső referenciaérzékelővel történő ellenőrzését. 

Thermator 2 felületi kalibrálással

Felületi kalibrálás

A felületi szondák a felületi betét segítségével kalibrálhatók. A felület alatt három lyuk található a hőmérséklet külső referenciaszondával történő ellenőrzéséhez. A külső referenciára való váltás biztosítja az optimális hőmérsékleti referenciapontot a felületen. 

Információk a Thermator II-ről

Itt találja a műszaki adatokat és a kezelési útmutatót, valamint a többfunkciós hőmérséklet-kalibrátor - Thermator II brosúráját.