Ugrás a tartalomra

Mi az a mérőeszköz kezelése/felügyelete/adminisztrációja?

Az alábbi tudásoldal a vizsgálóberendezések kezelése, felügyelete és adminisztrációja témakörében feltett kérdésekre ad választ. Ezen kívülinformációt talál a PRIMAS mérőeszköz-felügyeleti megoldásunkról is. 

Mit jelent a mérőeszköz felügyelete / mérőberendezések felügyelete?

A mérőeszköz felügyelete a minőségirányítás része. Célja, hogy biztosítsa és fenntartsa a vállalat vizsgálati eszközeinek minőségét, megbízhatóságát, működőképességét és készenlétét. A felügyeletnek lehetővé kell tennie, hogy a vizsgálóberendezések mindenkor az elvárásoknak megfelelően működjenek. A mérőeszköz-menedzsment tehát a folyamatképesség növelésének egyik módszere. 

Miért kell a mérőeszköz-menedzsment?

A vizsgálóberendezések kezelésének/tesztberendezés-felügyeletének témája nagy jelentőségű terület a vállalaton belül. A betartandó szabványok és irányelvek növekvő száma, a globalizáció és a minőségre való fokozódó figyelem miatt a vizsgálóberendezésekre is egyre szigorúbb követelmények vonatkoznak. E követelmények teljesítése érdekében a vizsgálóberendezéseket kalibrálni, ellenőrizni és kezelni kell. 

Tudjon meg többet a tesztberendezések kezeléséről a Testo Industrial Services-nél:

Mérőeszköz menedzsment

Mi a PRIMAS tesztberendezés-kezelési megoldás?

A PRIMAS a Testo Industrial Services-től holisztikus megoldást kínál Önnek, mivel az ügyfelek, a Testo Industrial Services, a beszállítók és a logisztikai partnerek közötti partnerségen alapul. A PRIMAS-ban a kalibrálás és a dokumentációkezelés összefonódik. A logisztikai megoldásunk integrálása, valamint az egyszerűsített felépítés teszi teljessé a vizsgálóeszköz-kezelési megoldást

Mik a PIRMAS IT megoldások?

A PRIMAS IT modul tartalmazza a vizsgálóberendezések kezeléséhez szükséges informatikai megoldásainkat. Az ügyfél igényeitől függően a PRIMAS internetalapú és/vagy mobil hozzáférést kínál a különböző vizsgálóberendezések adataihoz, adatcserét VDI/VDE 2623-on keresztül az Ön egyedi MES/CAQ rendszere és a kalibrációs szolgáltatója között, valamint különböző webes szolgáltatásokat a teljesen automatizált információkereséshez. 

Tudjon meg többet az IT-megoldásokról: