Ugrás a tartalomra

Testo Industrial Services Portál

A portál minden információt biztosít a megrendelésével kapcsolatban: Használja ki a gyorsabb ajánlatkérést, a megrendelések nyomon követését, beleértve a szállítási dátumokat, a kalibrálási tanúsítványok letöltését és az online költségbecslések előnyeit.  

Szeretné gyorsan ellenőrizni megrendelése aktuális állapotát a Testo Industrial Service-nél anélkül, hogy e-maileket kellene küldenie vagy telefonálnia? Nem probléma, a portálon minden szükséges információt megkap a megrendeléséről - az árajánlattól a számláig.  

Az előnyök áttekintése:

  • Gyors árajánlatkérés Excel fájl feltöltéssel
  • Hozzáférés az összes rendelési dokumentumhoz
  • A szállítási dátumok áttekintése
  • Gyors válasz a költségbecslésekre
  • Töltse le kalibrálási bizonyítványait megrendelésenként

Próbálja ki közvetlenül az alábbi linken: 

Portal

Jelentkezzen be közvetlenül PRIMAS online felhasználójával, vagy regisztráljon ingyenesen ügyfélszámával.  

Nagyobb átláthatóság a rendelési folyamatban

A megbízható kalibrálási folyamat képezi a tesztberendezések sikeres kezelésének alapját. A PRIMAS online tesztberendezés-kezelése  mellett elengedhetetlen a megbízható és átlátható kommunikáció a rendelési folyamatban. A Testo Industrial Services portállal egyszerűsíthetjük és célzottabbá tehetjük az Önnel folytatott kommunikációt. A portál optimális áttekintést nyújt árajánlatairól, megrendeléseiről és minden dokumentumáról.  
Portálunkon keresztül áttekintést kaphat a megrendelés folyamatáról: Az ajánlatkéréstől a teljes rendeléskövetési folyamatig, beleértve a szállítási dátumok megtekintését is. Továbbá biztosítjuk az összes rendelési dokumentumot, valamint a kalibrálási bizonyítványok megrendelésenkénti letöltésének lehetőségét ZIP-fájlként. 

.

Gyors árajánlatkérés

Gyors árajánlatra van szüksége az egyik teszteszköz kalibrálásához? A portálon található gyors árajánlatkérés segítségével közvetlenül nekünk küldheti el kérdéseit. Közvetlenül megadhatja, hogy ISO/gyári vagy DAkkS kalibrálást szeretne-e, valamint hogy a kalibrálást laboratóriumban vagy közvetlenül a helyszínen kell-e elvégezni. Lehetősége van arra is, hogy a tesztberendezés-listákat Excel-fájlként adja meg.  

💡Tipp: Szűrje le mérőeszközeit közvetlenül a PRIMAS online alkalmazásban, és töltse le a listát Excel-fájlként. Ezután elküldheti nekünk Excel-fájlját az összes tesztberendezésével, amelyre egy nem kötelező érvényű ajánlatot küldünk Önnek.  

A megrendelések nyomon követése

A rendeléskövetés segítségével nyomon követheti az összes megrendelését. A rendeléskövetés áttekintésében megtekintheti az egyes megrendelések állapotát és szállítási dátumait. A megrendelés részletesebb állapotához kattintson a rendelési számra, hogy megtekinthesse az egyes tesztberendezések aktuális feldolgozási állapotát. Tájékoztatást kap a várható szállítási dátumról és a szállítási dátum változásairól is. A feldolgozás befejezése után ellenőrizheti a szállítmány nyomon követését a DHL és a GO segítségével is. Az összes rendelési dokumentum és kalibrálási bizonyítvány szintén letölthető. 

A visszajelzések feldolgozása

A javítási költségbecsléseket központilag dolgozza fel a portálon keresztül. Elfogadhatja a költségbecslést, visszaveheti a mérőeszközt javítás nélkül, vagy leselejtezheti. A nyitott visszajelzéseket központilag tekintheti meg a portálon, és e-mailben is értesítést kap az egyes költségbecslésekről.

Egyszerű dokumentumkezelés

A megrendelés feldolgozásának részeként árajánlatokat, megrendelés-visszaigazolásokat, szállítási dokumentumokat és számlákat kap, amelyeket digitális formában küldünk és tárolunk Önnek. Az ezen dokumentumok kezelésével járó erőfeszítések minimalizálása érdekében az összes dokumentumot megtalálja a "Megrendelési dokumentumok" alatt, és bármikor visszakeresheti őket.