Ugrás a tartalomra
Das Bild zeigt eine Mitarbeiterin, die authentisch und freundlich lächelt.

Megélt értékek a Testo Industrial Services-nél

Különleges értékeink összetéveszthetetlen TIS-szellemiségünkből fejlődtek ki. A Testo Industrial Servicesnél nap mint nap első kézből tapasztalhatják meg őket, és a vállalat alapítása óta erős csapatként sikeresek lettünk.

Be yourself. Be together. Be passionate. Ez azt jelenti, hogy egyéniséggel, csapatszellemmel és metrológiai szolgáltatásaink iránti szenvedéllyel dolgozunk együtt. Legyen része egy egyedülálló és sokszínű csapatnak a Testo Industrial Services-nél.

Legyél Önmagad (Be yourself.)

Különböző karakterek, mentalitások és vezetési stílusok találkoznak és lépnek kapcsolatba egymással a Testo Industrial Servicesnél. Ez jó dolog - még ha nem is egyszerű -, mert lehetőségeket és kihívásokat teremt mindannyiunk számára minden nap. Ez a dinamika megfelel nekünk. El akarjuk fogadni a kihívásokat, és motivációként tekintünk rájuk, hogy ne kelljen színlelnünk, hanem mindenekelőtt hitelesek maradjunk a munkánkban. Felelősségteljesen mindannyian ugyanazt az ügyet támogatjuk, és együtt segítünk elérni. 

Együtt a csapatban (Be together.)

A nyitottság és az átláthatóság minden működő csapat alapja. A csapatmunka támogatást és rugalmasságot biztosít számunkra, és lehetőséget kínál arra, hogy együtt többet érjünk el. Érzelmesek vagyunk, de soha nem veszítjük el egymás iránti tiszteletünket. Szolgáltatásaink kötelező érvényűek és megbízhatóak. Ezzel a csapatszellemmel alakítjuk együtt sikeres jövőnket és ezáltal a vállalat sikeres jövőjét. Testo Industrial Services - Több szolgáltatás, nagyobb biztonság!

Általad nyújtott szolgáltatás (Be passionate.)

A nyitottság és az átláthatóság minden működő csapat alapja.

Csapatunk teljes mértékben és érzelmileg elkötelezett a szolgáltatás iránt, és ügyfeleink első kézből tapasztalják meg ezt a szenvedélyt. Egyedi megoldásokat találunk és szolgáltatásainkat ügyfeleinkkel szoros együttműködésben folyamatosan fejlesztjük. Az ötletek és a folyamatos fejlesztések fókuszban vannak, és nyitott fülekre találnak - a megszokotton túlmutatunk. Teljesítményünk minősége a mi ígéretünk és a Testo Industrial Services sikertényezője.