Ugrás a tartalomra

Portfólió

A Portfólió GYIK részben választ kaphat szolgáltatásainkkal és kalibrálási eljárásainkkal kapcsolatos kérdéseire. 

Csak Testo készülékeket kalibrálunk?

Mi a Testo Industrial Services-nél gyártófüggetlen szolgáltatóként tekintünk magunkra. Ez azt jelenti, hogy minden gyártó teszt- és mérőberendezéseit kalibráljuk. 

Milyen tesztberendezést tudunk kalibrálni?

A metrológiai szolgáltatások teljes körű szolgáltatójaként szinte mindent lefedünk a kalibrálás területén. Ha laboratóriumainkban nem tudunk kalibrálni egy tesztberendezést, koordináljuk a kalibrálást az Ön számára. Ezután egy tanúsított és hozzáértő együttműködő partnerünk elvégzi a kalibrálást. Csak egy kapcsolattartó személy van az összes tesztberendezéshez, így időt és erőforrásokat takarít meg. Egyszerűen küldje el kérését az info(at)testotis.hu címre. Ha sok mérőműszere van, örömmel adunk Önnek egy mellékelt listát a tesztberendezéseihez. 

Milyen kalibrálások végezhetők el a helyszínen (ISO/gyári/visszavezetett kalibrálás & DAkkS akkreditált kalibrálás)?

Széles szolgáltatási portfóliónknak köszönhetően a Testo Industrial Services ISO (visszavezetett) és DIN EN ISO/IEC 17025:2017 szerinti akkreditált helyszíni kalibrálást is végezhet. A kalibrálás a termodinamika, a mechanika, az elektromosság, a hosszmérési technológia és az áramlás területeket foglalja magába a helyszínen. 

Helyszíni kalibrálás

Mi a különbség a Testo Industrial Services GmbH és a Testo SE &Co. KGaA között?

A Testo SE &Co. KGaA mérőműszereket gyárt és megoldásokat kínál számos iparág számára. A Testo Industrial Services GmbH a Testo mérőműszergyártó leányvállalata, és a csoport szolgáltatási területét képviseli. A méréstechnikai szolgáltatások egyik vezető szolgáltatójaként a Testo Industrial Services gyártótól függetlenül működik, ami azt jelenti, hogy nem csak a Testo készülékek, hanem az összes mérőműszer-gyártó tesztberendezéseit kalibráljuk. Szolgáltatási kínálatunk magában foglalja a kalibrálást, a tesztberendezések kezelését, a minősítést, a validálást és sok más GxP szolgáltatást. 

A vállalat történetéről itt tudhat meg többet.