Ugrás a tartalomra

A PRIMAS GYIK rész a PRIMAS vizsgálóberendezés-kezelő rendszerrel kapcsolatos kérdésekre ad választ.

A PRIMAS GYIK rész a PRIMAS vizsgálóberendezés-kezelő rendszerrel kapcsolatos kérdésekre ad választ.

Engedélyre van szükségem a PRIMAS online használatához.

Ehhez egyszerűen kattintson a http://www.primasonline.com weboldalunkon az "Új itt?" gombra, és töltse ki az ott megjelenő mezőket. Ezután kattintson a [Regisztráció] gombra, és megkapja személyes hozzáférési adatait a PRIMAS online-hoz. 

zükségem van egy másik hozzáférésre a PRIMAS online-hoz.

Ehhez regisztráljon újra a http://www.primasonline.com weboldalunkon, és adjon meg ott egy alternatív felhasználónevet, megadva az ügyfélszámát és az e-mail címét. 

A mérőeszköz-kezelő rendszerünkkel kapcsolatos további információk itt találhatók: 

PRIMAS online & mobile

Új jelszóra/felhasználóra van szükségem a PRIMAS online oldalon.

A PRIMAS online bejelentkezési oldalon kattintson az "Elfelejtette jelszavát?" linkre. A felhasználónév és az ügyfélszám megadása után azonnal küldünk Önnek egy új kezdeti jelszót.

Hogyan találom meg a vizsgálóberendezésem kalibrálási tanúsítványát?

A PRIMAS online kezdőlapon található vizsgálóberendezés gyorskeresőn keresztül közvetlenül megkeresheti vizsgálóberendezését. Egyszerűen adja meg a vizsgálóberendezés számát, leltári számát, sorozatszámát, megnevezését vagy a berendezés számát. A megtalált vizsgálóberendezés profilján megtalálja az utoljára kiállított kalibrációs tanúsítványt.
Tipp: Az előzmények között megtalálja az adott vizsgálóberendezéshez már létrehozott összes tanúsítványt.

Hogyan férhetek hozzá a Testo Industrial Services GmbH referencia tanúsítványaihoz?

Válassza a PRIMAS online fejlécében a "Tanúsítvány letöltése" gyorslinket. A tanúsítványszám és a referenciakészülékeink berendezésszámának megadása után közvetlenül letöltheti a tanúsítványt PDF-fájlként, vagy megjelenítheti azt. Az általunk használt referenciakészülékek adatait minden egyes, az Ön számára kiállított kalibrálási tanúsítvány 2. oldalán találja. 

Van súgó a PRIMAS online alkalmazáshoz?

Az aktuális súgóközpontot a PRIMAS online kezdőlapon keresztül érheti el. Ehhez kattintson a "Kapcsolat és támogatás" csempén található "Súgóközpont" gombra . Ezután közvetlenül az online súgóközpontba kerül.