Ugrás a tartalomra
Testo csoport

Testo Industrial Services - egy erős vállalatcsoport tagja

Be sure - a Testo biztonságot ad ügyfeleinek. A Testo vállalatcsoporton belül minden kihívásra van megfelelő megoldás. Összefogjuk szakértelmünket, és így célzottan tudunk reagálni ügyfeleink speciális igényeire.

A Testo több mint 60 éve minden kontinensen piacvezetőként van jelen a méréstechnika területén. Az ügyfélkörünk a helyi kézműves vállalkozástól a globális gyógyszeripari konszernig terjed. Mindannyiuknak nap mint nap fontos döntéseket kell hoznunk a munkánkhoz. Ilyenkor mindig számíthatnak a Testo mérőműszereire, megoldásaira és szolgáltatásaira, hiszen ezek biztosítják, hogy az élelmiszerek hibátlanok legyenek, hogy egy fűtési rendszer megfelelően működjön, vagy hogy a gyógyszergyártás során teljesüljön a megfelelőség. Ez nemcsak a termékek és szolgáltatások minőségét növeli, hanem időt és erőforrást is megtakarít.

Elektromos mérőeszköz kalibrálása

Testo Industrial Services Kft.

Minőségbiztosítási szolgáltatások szakértője

A mérőeszköz egy felület hőmérsékletét méri

Testo mérőműszerek

Professzionális méréstechnika a mérőműszergyártótól

A hőmérésklet-érzékelők fejlesztése

Testo szenzor

Alkalmazásspecifikus hőmérséklet-érzékelők fejlesztése és gyártása

Testo Digitális megoldások

Testo megoldás

Egyedi megoldások: innovatív mérési technológia, intuitív szoftver és testreszabott szolgáltatások

Be sure

Ez a mottó egyszerre a szlogenje és a siker kulcsa a Testo Groupnak, amelynek székhelye a Felső-Fekete-erdőben található Titisee-ben található. A Testo sikerét a fenntartható és nyereséges növekedési stratégiának és nem utolsósorban a munkatársak rendkívüli elkötelezettségének köszönheti: a mintegy 3500 munkatárs szenvedélyesen és szakértelemmel kutat, fejleszt, gyárt, mér és forgalmaz világszerte a vállalat számára.