Ugrás a tartalomra

Minőségi ígéretünk

A Testo Industrial Services-nél az ügyfélközpontúság az első - mi szenvedélyes szolgáltatók vagyunk. Folyamatosan fejlesztünk ügyfeleink érdekében, mind az általunk kínált szolgáltatások, mind a belső minőségirányítási szabványaink tekintetében.

Magas minőségi szabványok

Annak érdekében, hogy Ön mindig számíthasson szolgáltatásaink magas minőségére, független szervek rendszeresen auditálnak bennünket, és saját magunk állítjuk fel vállalatunk magas színvonalát.

 • Több mint 300 DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti akkreditációval büszkélkedhetünk a laboratóriumainkban és az ügyfeleknél végzett kalibrálási eljárásokra vonatkozóan. 
   
 • A Testo Industrial Services a DIN EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert tart fenn. 
   
 • A megalapozott képzés és a rendszeres továbbképzés bővíti és biztosítja munkatársaink kompetenciáit, hogy feladataikat a lehető legjobban tudják ellátni. 
   
 • IT-biztonság és archiválás: A Testo Industrial Services IT biztonsági menedzsmentje a DIN EN ISO 27001 szabványon alapul, ennek megfelelő tanúsítása tervben van. Megfelelünk az üzleti dokumentumok tárolására vonatkozó törvényi előírásoknak. Tanúsítványainkat PDF/A formátumban archiváljuk a Testo tárolórendszerében.
   
 • Munkavédelmi felelősünk gondoskodik munkatársaink biztonságos munkakörnyezetéről, folyamatosan ellenőrzi és szükség esetén optimalizálja azt
Szervizcsapatunk a kalibrálás, a vizsgálóberendezések kezelése, a minősítés és a validálás területén hozott intézkedésekkel támogatja Önt.

Széles szolgáltatási portfólió

Az Ön feladatait hatékonyan, rugalmasan és az Ön egyéni igényeinek megértésével látjuk el. Szolgáltatási kínálatunk széleskörűen szerteágazó, és az autóipartól a gyógyszeriparig számos iparágat lefed. Szakértők vagyunk a kalibrálás, a vizsgálóberendezések kezelése, a minősítés és a validálás területén. 

A Testo Industrial Services teljes csapata

Céljainkat együtt érjük el

Az Ön közvetlen kapcsolattartói az értékesítési osztályról várják az Önnel való együttműködés. Látogasson el telephelyeinkre és ismerje meg laboratóriumainkat. Szívesen végzünk auditálást is az Ön számára. 

Az Ön kapcsolattartója

Kérdése van, vagy további információt szeretne? Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek minden kérdésében 

Portrait Ulrike Isele

Portré Ulrike Isele

Minőségirányítási vezető

További információk & letöltések

A teljes Testo Industrial Services csapat

Rólunk

Ismerjük meg egymást - tudjon meg rólunk többet itt!

Akkreditáció DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerint

Akkreditáció & tanúsítás

Akkreditációink és tanúsítványaink az Ön számára egy karnyújtásnyira.