Ugrás a tartalomra

Szolgáltatási portfóliónk Európában

Több szolgáltatás, nagyobb biztonság. A Testo Industrial Services Európa vezető méréstechnikai és minőségbiztosítási szolgáltatója. Ügyfeleink számára mindig az egyedi igényeiknek megfelelő megoldást kínáljuk.

Több szolgáltatás az Ön minőségbiztosításához

Mi vagyunk az Ön szakértői a kalibrálás, a tesztberendezések kezelése, a minősítés és a validálás terén. Ezenkívül portfóliónkat további szolgáltatásokkal egészítjük ki, hogy teljes mértékben biztosítsuk az Ön minőségi követelményeit. Tanúsított és akkreditált minőségbiztosítási szolgáltatóként különböző iparágak, például az autóipar vagy a gyógyszeripar szakértői vagyunk. Szolgáltatásaink biztosítják folyamatainak és termelésének zökkenőmentes működését.

Kalibrálás: Tesztberendezések, próbapadok, rendszerek
Az egyik vezető kalibráló laboratórium vagyunk, és több mint 300 kalibrálási eljárásra akkreditáltunk a DIN EN ISO/IEC 17025:2018 szerint. A kalibrálást laboratóriumainkban vagy az Ön telephelyén végezzük. Választhat az ISO/gyári kalibrálás és az akkreditált kalibrálás között.

Javítási szolgáltatás
A kalibráláson túl tesztberendezések és mérőműszerek javítását is vállaljuk. Fő profilunk az elektromos és termodinamikai mérőműszerek. A pótalkatrészek beszerzésétől a javításig és a kalibrálásig minden egyetlen forrásból történik.

Mérőeszközök kezelése
Mindent a tesztberendezések és mérési pontok köré szervezünk: kalibrálási ciklusok, folyamatok, dokumentáció, logisztika és informatikai megoldások. Erre a célra fejlesztettük ki saját holisztikus megoldásunkat - a PRIMAS-t.

Minősítés: Tisztaterek, berendezések, szállítás és raktár
Berendezéseit és létesítményeit, valamint raktárait és szállítóit GxP-kompatibilisnek minősítjük a kockázatalapú megközelítés szerint. Ez fenntartható módon biztosítja a minőséget a gyártás előtt, alatt és után, és megteremti a hatékony folyamatok és eljárások alapját.

Validáció: tisztítás, folyamat, szállítás, számítógép és szoftver validálás
A folyamatok legfontosabb tulajdonságait teszteljük és biztosítjuk Önnek a GxP környezetben: reprodukálhatóság és robusztusság. Szakértőink mindig megfelelő támogatást nyújtanak projektjeihez - legyen szó egyedi tesztekről vagy teljes projektkoordinációról.

További szolgáltatások
Szolgáltatásainkat integrált logisztikai koncepciónkkal, mérőberendezéseinek javításával, jártassági vizsgálatokkal és összehasonlító mérésekkel, valamint tanácsadási szolgáltatásokkal egészítjük ki.

Akkreditáció és tanúsítás NAH DAkkS

Akkreditáció és tanúsítás

Magas színvonalunknak köszönhetően mindig megfelelünk az Ön irányelveinek és szabványainak. Célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek annak biztosítása érdekében, hogy folyamatai és eljárásai megfeleljenek az Ön által megkövetelt szabványoknak.

Akkreditáció és tanúsítás

Csapatunk a legmagasabb minőségért dolgozik

Minőségbiztosítás

A megbízhatóság, a minőség és a biztonság minden szolgáltatásunkban a legmagasabb értékeink. Szenvedélyből vagyunk szolgáltatók, és az ügyfélközpontúság a legfontosabb prioritásunk.  

Minőségbiztosítás